PiCBuRn3r έγραψε:Down το backbone με τον homo από σήμερα... Μάλλον άυριο σύνδεση με stdimitri αλλά δεν πολυγουστάρω client φάση...
εσύ τουλάχιστον θα είσαι έστω και client εγώ πάλι το .....
Συντονιστής: Συντονιστές
PiCBuRn3r έγραψε:Down το backbone με τον homo από σήμερα... Μάλλον άυριο σύνδεση με stdimitri αλλά δεν πολυγουστάρω client φάση...
PiCBuRn3r έγραψε:Δυσάρεστα νέα: Το τροφοδοτικό του ενός router έφαγε φρίκη οπότε το ap του κόμβου θα παραμείνει κλειστό (ναι, σιγά, λες και το χρησιμοποιούσε κανένας, ούτε εγώ μέσα από το σπίτι ) μέχρι να ξεβαρεθώ και να ανέβω να το αλλάξω...
PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:Ζητείται προσωρινά (ή μόνιμα για 2ο) bblink...
είσαι να βάλω και δεύτερο πιατάκι?
Θα τρελαθούμε τελείως...
homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:Ζητείται προσωρινά (ή μόνιμα για 2ο) bblink...
είσαι να βάλω και δεύτερο πιατάκι?
Θα τρελαθούμε τελείως...
εγώ πάντως είμαι ήδη τρελός!
οπότε μπορείς να υπολογίζεις σε 3 πιατάκια σε 802.11a protocol για να έχουμε και λιγοστό bw
PiCBuRn3r έγραψε:Ναι! Ο κόμβος του picburn3r ποτέ δεν πεθαίνει! Και πάλι συνδεδεμένος με βουνό αυτή την φορά!
homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:Ναι! Ο κόμβος του picburn3r ποτέ δεν πεθαίνει! Και πάλι συνδεδεμένος με βουνό αυτή την φορά!
Τόσο χαμηλά?
PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:Ναι! Ο κόμβος του picburn3r ποτέ δεν πεθαίνει! Και πάλι συνδεδεμένος με βουνό αυτή την φορά!
Τόσο χαμηλά?
Ναι.... Μιλάνε και οι ασύνδετοι....
(χα! )
PiCBuRn3r έγραψε:Update: Λόγω προβλημάτων στο υλικό, ο κόμβος θα παραμείνει κάτω για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αυτή τη φορά...
@Homo: Και εσύ κάτω man ?
Επιστροφή στο Τι στήνεται τώρα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης