Συντονιστής: Συντονιστές
homo mathematicus έγραψε:Ναι το παρατήρησα και εγώ χθές. Σήμερα πάλι δεν φαίνεται τπτ.
Παίζει να έκανα καμιά μλκ όταν επεξεργαζόμουν το viewtopic.php λόγω των πρόσθετων λειτουργιών που προστέθηκαν .
homo mathematicus έγραψε:και τώρα ακόμα το παρουσιάζει.
από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα λειτουργικότητας το αφήνουμε ως έχει (έχω τα backups και δεν θα διστάσω να τα χρησιμοποιήσω στο μέλλον)
PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:και τώρα ακόμα το παρουσιάζει.
από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα λειτουργικότητας το αφήνουμε ως έχει (έχω τα backups και δεν θα διστάσω να τα χρησιμοποιήσω στο μέλλον)
Μήπως μπορείς να μου στήλεις το viewtopic.php και το αντίστοιχο tpl να ρίξω μια ματιά ?
homo mathematicus έγραψε:Αν και μου είχες εκφράσει την δυσαρέσκεια σου απέναντι στο phpbb3 λόγου του ότι σε κούραζε σήμερα ζητάς να το εφαρμόσουμε.......
homo mathematicus έγραψε:για τα επισυναπτόμενα θα γίνεται χρήση του ftp (οδηγίες σύντομα) μπορεί όμως να παίξει και κάτι τέτοιο από εβδομάδα..........
homo mathematicus έγραψε:Υπομονή να τελειώσω με τις εξετάσεις του ECPE.
PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:Υπομονή να τελειώσω με τις εξετάσεις του ECPE.
Καλή επιτυχία!
homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:Υπομονή να τελειώσω με τις εξετάσεις του ECPE.
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ αν και δεν βλέπω να έπιασε η ευχή
homo mathematicus έγραψε:η αλήθεια είναι οτι το να βάλουμε phpbb3 θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον admin (ποιος είναι αυτός?) αφού θα πρέπει να λάβει υπόψη του τις προσθήκες που έχουμε κάνει (advance visual configuration & costume profile fields) όχι βέβαια οτι αυτό μας σταματάει!!!!!!!!!
PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:PiCBuRn3r έγραψε:homo mathematicus έγραψε:Υπομονή να τελειώσω με τις εξετάσεις του ECPE.
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ αν και δεν βλέπω να έπιασε η ευχή
Κρίμα... Δεν πειράζει...homo mathematicus έγραψε:η αλήθεια είναι οτι το να βάλουμε phpbb3 θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον admin (ποιος είναι αυτός?) αφού θα πρέπει να λάβει υπόψη του τις προσθήκες που έχουμε κάνει (advance visual configuration & costume profile fields) όχι βέβαια οτι αυτό μας σταματάει!!!!!!!!!
Ίσα-ισα που έχει πολλά πράγματα έτοιμα και δεν έχει μεγάλο διαχειριστικό κόστος..
Όσο για attachments καλά θα ήταν να υπήρχε και το mod στο phpbb αλλά και ftp για κανα μεγάλο αρχείο (>1MB)...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες